Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κοτόπουλο Λεμονάτο Κατσαρόλας



Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο πιάτο. Δεν είναι το συνηθισμένο λεμονάτο έχει πλούσια γεύση λεμονιού και είναι λίγο πικάντικο. Συνταγή για τέσσερα άτομα.



Τι υλικά θα χιαστείτε:


  • 4 Στήθη Κοτόπουλου
  • 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα
  • 1 Λεμόνι
  • Πιπέρι, και λίγο κόκκινο καυτερό
  • Αλάτι


Εκτέλεση




1.       Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομματάκια (όχι μπουκιές).
2.       Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι.
3.       Σοτάρουμε το κοτόπουλο έως ότου πάρει χρώμα.
4.       Προσθέτουμε μισό ποτήρι του κρασιού νερό, το αλάτι, το πιπέρι και όσο θέλουμε από το κόκκινο πιπέρι.
5.       Σε ένα μπολάκι στύβουμε το λεμόνι και το ανακατεύουμε με την μουστάρδα.
6.       Ρίχνουμε το μίγμα της μουστάρδας στο κοτόπουλο.
7.       Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά έως ότου ψηθεί το κοτόπουλο.
8.       Αφού ψηθεί το κοτόπουλο δυναμώνουμε λίγο την φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
9.       Όταν δέσει η σάλτσα το βγάζουμε από την φωτιά.



Συνοδέψτε το με ρύζι πιλάφι ή πατάτες
 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου